VI house

Project of typical development of the cottage village "Forest Bay"
The project was developed for the typical development of the cottage village "Forest Bay" on the shore of the Istra reservoir. a distinctive feature is the location of houses on a steep ravine topography. entrance from the side of the intra-settlement passage is on the second floor of the house, and exit to the site is from the first.


From the two-room space of the living room, through panoramic stained-glass windows, a picturesque view of the reservoir opens.
all rooms are arranged around the double-deck space of the atrium.
There is a spa area in the underground part of the ground floor with no windows.
Depending on the relief of different sections, modifications of this project were developed with an increased first floor height for steeper sections and a half floor offset between two entrances for more gentle ones.

Made on
Tilda